Het D'FINING SPACES® platform

D'FINING SPACES® is het platform dat professionals verbindt die samen gestalte geven aan (publieke) ruimtes. Hier draait alles om beleving. De impact van een eerste indruk. Of dat nu gaat om een totaalconcept waarmee een ruimte is vormgegeven, over bijzondere verlichting, over spraakmakende audio-visuele oplossingen, over exclusieve materialen die zijn toegepast of over unieke meubelstukken. Het zijn elementen die samen opgeteld zorgen voor het overbrengen van een emotie. D'FINING SPACES® brengt de projecten en de mensen achter de vormgeving van de ruimte in beeld. Hoofdzakelijk gaat het daarbij om publiek toegankelijke ruimtes, in retail, in hospitality, in openbare gebouwen, maar ook spraakmakende kantoorinterieurs komen aan bod. Daarnaast heeft D'FINING SPACES® een sterke focus op de expo- en evenementenbranche, waar tijdelijke ruimte op een impactvolle manier wordt vormgegeven. D'FINING SPACES® is altijd op zoek naar het 'wow-effect' en de 'x-factor'.

Als platform bestaat D'FINING SPACES® uit een online en een offline versie. Online werken we dynamisch en brengen we het laatste nieuws via onze site en social media, offline komt D'FINING SPACES® vier keer per jaar uit in de vorm van een gedrukt magazine. Wij geloven in de kracht van de combinatie van online en offline werken. Wie denkt dat printed media geen toekomst heeft, verwijzen wij graag naar onze glossy, voor onze adverteerders de kers op de taart als het aankomt op indruk maken. Ons gedrukte magazine wordt in een gesloten circulaire verspreid, naar maar liefst 6000 unieke adressen die stuk voor stuk stakeholder zijn in interieurontwerp, interieurbouw, stand ontwerp, standbouw, architectuur en bouwmanagement.

Interesse om te adverteren en op deze manier het maximale rendement uit uw advertenties te halen? Neem voor meer informatie en uitgebreid advies op maat contact ons op.

D'FINING SPACES® wordt uitgegeven door Scooter & Volt Mediahouse and Publishers.

D'FINING SPACES® is een uitgave van:

Contact

Stekkenberg 11
6561 XE Groesbeek
T: +31 6 11704420
E: info@definingspaces.nl

© Draeckensteijn Media 2024 | Design & beheer: IDEA 2